top of page
image.png
image.png
image.png

Aerofobi
(Flyskrekk)


Frykt for å fly kan oppstå etter en traumatisk sak, eller ved å lytte på andres negative opplevelser. Folk begynner å unngå å fly, begrense seg til veitransport med bil etc.

Amaxofobi
(Kjøre eller være passasjer)


Amaxofobi er et begrep som brukes for å beskrive frykten for å sitte i en bil, en type spesifikk fobi. Personer med denne fobien opplever overdreven og irrasjonell frykt og angst når de er i eller rundt en bil og kan unngå å kjøre eller sykle i en bil helt.

Glossofobi
(Offentlig tale)


Glossofobi - frykt for offentlig tale - er utbredt frykt etter sosial distansering av pandemien og antas å påvirke ~77 % av befolkningen..

germophobia-Psytechv.jpeg
image.png
phobia-of-darkness.jpeg

Germofobi
(Bakterier)


Germofobi er frykten for bakterier, sykdommer, virus eller parasitter. Start et nytt liv uten frykt for bakterier med PsyTech VR, ved å bruke Meta Quest og vårt spesielle treningssystem: LMS, virtuell virkelighet og fremdriftsdashboard.

Nyktofobi
(Mørke)

Nyktofobi er en ekstrem frykt for mørket, og det er vanligvis lettet av en persons nervøse aktivitet: overdreven emosjonell følsomhet økt mottakelighet, etc.

psytech-vr-dirt.jpg
image.png
beach.jpg

Mysofobi
(Usanitære forhold)

Mysofobi er en besettende tilstand av smertefull frykt for skitt og urenhet, manifestert ved konstant vask av hender. Overvinn mysofobi med VR-Terapi ved å bruke PsyTech VR: Super-realistisk 3D og læringsvei utarbeidet av spesialister på mental helse.

Trypanofobi
(Nåler og sprøyter)

Trypanofobi er et begrep som brukes for å beskrive frykten for injeksjoner eller å motta medisinske prosedyrer som involverer nåler. Det forårsaker intens frykt, angst og nød hos individer som opplever det, noe som ofte fører til at de unngår nødvendige medisinske behandlinger.

psytech-vr-meditatio.jpg
psytechvr-art-therap.jpg
image.png

Tankefullhet
(Meditasjoner)

Prøv
guidet tankefullhet-meditasjoner som effektivt og omfattende påvirker forbedringen av kognitive funksjoner og tilstanden til menneskers mentale helse.

Kunstterapi

Bruk VR-Kunstterapi som en del av avslappingsterapien vår og forbedre livet ditt nå. Overvinn angst og følelser, avslør ditt indre potensial.

Andre scenarier

bottom of page